Blog

Ankara İstanbul Kargo Hizmetleri

Ankara İstanbul Kargo Hizmetleri

  • Ankara Ambar Nakliye
  • 12.12.2022

Ankara İstanbul kargo hizmetleri, mevcut iller arası nakliye ve taşımacılık süreçlerine dair kargo işlemlerini içeren hizmetler olarak yer alır. Bu hizmet içerisinde, ürünlerin teslimatına ilişkin aşamalar izlenir. Ankara Ambar Nakliye Firması olarak sağladığımız hizmetler kapsamında, Ankara merkezli olmak üzere İstanbul ili ve mesafelerine yönelik taşımacılık faaliyetleri de yürütülmektedir. Gerçekleştirdiğimiz faaliyetler kapsamında, Ankara İstanbul kargo hizmetleri olarak özen ve titizlik unsurlarına yer vermekteyiz. İlgili hizmetlerin eksiksiz olarak tamamlanması noktasında da kargo süreçlerinin ürün inceleme, taşıma işlemleri ve istenen noktaya ulaştırma aşamaları gibi faktörler bütününe dikkat etmekteyiz. Bu faktörler ışığındaki kargo hizmetlerini siz müşterilerimizin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirmekteyiz.

Devamı
Ankara Ambar Nakliyat

Ankara Ambar Nakliyat

  • Ankara Ambar Nakliye
  • 05.12.2022

Firmamızın nakliyat sektöründeki öncü yapısı, ekonomik taşıma unsurlarına yer vermesi ile de meydana gelmektedir. Siz müşterilerimiz için piyasa şartlarındaki en uygun süreçler, firmamız bünyesinde yer almaktadır. Taşıma faaliyetlerinde Ankara ambar nakliyat hizmetleri olarak gerçekleştirdiğimiz taşıma işlemleri, belirlenen sabit rakamlardan oluşmaktadır. Ekstra olarak istenen nitelikler dışında, verilen tüm hizmetler fiyat politikaları içerisinde temel ekonomi değerlere ait olmaktadır. Kaliteli nakliyat süreçleri ile paralellik gösteren fiyat içeriklerimiz, sektördeki tercih edilme oranımızı da arttıran etmenler arasında bulunmaktadır.

Devamı
Şehirlerarası Ambar Nakliye Fiyatları

Şehirlerarası Ambar Nakliye Fiyatları

  • Ankara Ambar Nakliye
  • 30.06.2022

Ambar kargo yöntemi, firmaların taşımacılık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ortaya çıkarılmış yeni tür bir kargolama yöntemidir. Günümüzde sürekli artış gösteren ambar kargo, yurt içi ya da yurt dışı mal sevkiyatlarında kullanılan bir taşımacılık yöntemi olarak karşımıza çıkmakta olup düşük sayıda palet ya da koli miktarında taşımacılığının gerçekleştirilmesi için kullanılan bir terimdir. Düşük miktarlardaki ürünlerin farklı şehirlere tek seferde taşınması gerektiğinde kullanılan bir taşıma yöntemi olan ambar kargo yöntemi, firmaların da bütçe planlamalarını daha iyi yapmalarına sebep olmaktadır. Çünkü diğer taşımacılık yöntemlerinde kullanılan tek aracın dolması mantığı, firmaların maliyetlerinde artış meydana getirmektedir. Bu durum da az miktarda ürün taşımacılığı yapacak olan küçük işletmelerin bütçe giderlerini arttırmaktadır. Şehirlerarası ambar nakliye fiyatları ise taşınacak olan ürünün miktarına ve taşınacak olan yerin konumuna göre değişiklik göstermektedir.

Devamı
Parsiyel Taşımacılık Nedir?

Parsiyel Taşımacılık Nedir?

  • Ankara Ambar Nakliye
  • 30.06.2022

Günümüzde lojistik sektörünün yaşamış olduğu hızlı değişim sonucunda ihtiyaç sahiplerinin talep, istek ve beklentilerine yönelik yeni çözüm önerileri getirilmeye başlanmıştır. Bu istekler ve farklılaşmalar sonucunda farklı lojistik türleri ortaya çıkarak, ihtiyaç sahiplerinin beklentileri karşılanmaya çalışılmıştır. İhtiyaç sahiplerinin beklentilerinin en uygun şekilde karşılanabilmesi için geliştirilen lojistik desteklerinden bir tanesi olan parsiyel taşımacılık da tamamen kişilerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet hayatına başlamış bir sektördür. Kelime anlamı olarak tüm olmayan anlamına gelen parsiyel kelimesinden yola çıkılarak oluşturulan bu taşımacılık yöntemi ile bir ya da birden fazla alıcı tarafından farklı firmalardan sipariş edilen ürünlerin taşınmasına olanak sağlanmıştır. “Parsiyel taşımacılık nedir?” sorusunun cevabını ise daha detaylı bir şekilde açıklayalım.

Devamı
İstanbul Şehirlerarası Ambar Nakliyat

İstanbul Şehirlerarası Ambar Nakliyat

  • Ankara Ambar Nakliye
  • 30.06.2022

Genel olarak ürünlerin depolandığı, paketlendiği ve taşınması için hazır hale getirildiği depolara ambar adı verilmektedir. Ambar kargo hizmetleri özellikle şehirlerarası taşımacılık kapsamında gerçekleşen ve düşük kapasitede mal taşıması gerçekleştirecek olan firmalar tarafından tercih edilen bir taşımacılık türü olarak tanımlanmaktadır. Yurt içi ya da yurt dışı mal sevkiyatı gerçekleştirerek lojistik desteği sağlayan İstanbul şehirlerarası ambar nakliyat, günümüzde kullanılan bir depolama yöntemidir.

Devamı
Ankara İstanbul Ambar Nakliyat

Ankara İstanbul Ambar Nakliyat

  • Ankara Ambar Nakliye
  • 30.06.2022

Düşük miktarlarda ürünlerini kargolamak isteyen firmaların, düşük ücretlerle hizmet alabilmeleri için geliştirilmiş bir yöntem olan ambar kargolama yöntemi ile firmalar tek seferde ürünlerini istedikleri yere taşıyabilmektedirler. Günümüzde sürekli olarak artış gösteren bir yöntem olan ambar taşımacılığı ile firmalar tek seferde ürünlerini taşıyabildikleri gibi aynı zamanda bu firmalardan depolama hizmetleri de alabilmektedir. Ambar kargo taşımacılığı ile nakliyesi gerçekleşecek olan ürünler aynı zamanda ambar taşımacılığı desteği veren firmaların depolarında saklanmaktadır. Bu sayede taşımacılık işlemi yaptıracak olan firmalar ambar taşımacılık yöntemi ile bütçelerinde bir açıklığa gitmeden, ekonomik bir şekilde lojistik desteği alabilmektedirler. Ankara İstanbul ambar nakliyat işlemleri diğer nakliye işlemlerine oranla ekonomik bir yöntem olmakla birlikte firmaların sıklıkla tercih ettiği bir yöntemdir.

Devamı
×